För installatörer - Eways

För installatörer

Med våra laddkort blir det enkelt att erbjuda elbilsladdning på jobbet.

Vi söker installationspartners i hela landet så kontakta oss gärna om du är intresserad av ett samarbete.

Vi arbetar med samhällets omställning från fossila bilar till elbilar och vi har bråttom. Problemet med fossilbilarnas nedsmutsning i atmosfären är stort och tiden är knapp.

Vill du precis som vi bidra till en renare miljö? Vi har en makalös efterfrågan och vi söker installatörspartners i hela landet.

Vi är en laddoperatör som levererar och sköter laddinfrastruktur men vi gör aldrig själva installationen, den gör våra utvalda installatörspartners.

Alla installatörspartners som tipsar om kunder som behöver laddning får alltid genomföra installationen även om vi håller i projektledning och levererar laddstationer och tilläggstjänster.

För att säkerställa att våra gemensamma kunder är långsiktigt nöjda så följer vi vissa principer.

  • Vi levererar alltid helt nyckelfärdiga laddlösningar, allt fungerar alltid när vi är klara och vi nöjer oss inte förrän allt är helt klart.
  • Vi arbetar långsiktigt så vi är alltid uppriktiga, ärliga och tydliga i kommunikationen med kunden. Vi vill alltid leverera det vi har lovat.
  • Vi arbetar med fastpris och vi har inga onödiga eller otydliga tillägg såsom framkörningsavgifter eller påslag som inte är motiverbara.

Välkommen att kontakta oss:

Lars Eliasson

Teknikchef, tel: 08-212138